Diensten

We gaan graag voor u aan de slag

diensten

Algemene inspecties

Aankoop-/Verkoopkeuring

Heeft u het (monumentale) pand van uw dromen gevonden? Of overweegt u juist uw pand te verkopen? Met een aankoop- of verkoopkeuring gaat u goed voorbereid de onderhandelingen in.

Bouwkundige inspectie

Van dak tot kruipruimte, we checken de staat van elk pand grondig. Kleine reparaties of het reinigen van de goot nemen wij gelijk voor u mee. Alle gebreken worden keurig vastgelegd in een uitgebreide rapportage.

Kostenraming

Benieuwd wat de onderhoudskosten binnen twee jaar zijn? Voeg de optie ‘kostenraming’ toe aan de bouwkundige inspectie of aankoop- of verkoopkeuring.

Meerjaren onderhoudsplan

Onderhoud is plannen maken voor de korte en lange termijn. We helpen u graag met een realistisch onderhoudsplan waarin we samen vooruitkijken. Zo houdt u grip op het werk en de kosten.

Duurzaamheidsonderzoek

Is het kil in huis? Tocht het? Zijn er vochtproblemen? Of heeft u een hoge energierekening? Maak een afspraak voor een duurzaamheidsonderzoek om de mogelijkheden voor uw monumentale woonhuis te verkennen. Wensen voor verduurzaming worden voorafgaand aan een keukentafel geïnventariseerd. Na de scan ontvangt de monumenteigenaar een onafhankelijk verduurzamingsadvies. Vul het contactformulier in voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Aanvullende inspecties

Houtweerstandmeting

Vocht, de boktor en houtworm zijn natuurlijke vijanden van hout. Met een houtweerstandmeting brengt u de draagkracht van houten constructies in beeld.

Ultrasone metaaldikte meting

We meten de dikte van de metalen onderdelen van een hijsbalk, molenwieken en U-profielen. We geven aan of u maatregelen moet nemen om de metalen onderdelen te vervangen of te verstevigen.

Onderhouden en restaureren

Nulmeting

Voordat u gaat verbouwen is het handig om vast te leggen hoe uw pand er nu bij staat. Zodat u de juiste werkzaamheden gaat doen en niets vergeet. Moet die goot bijvoorbeeld wel of niet worden vervangen?

Voorbereiden werkzaamheden

– opname en opstellen bestek

– opvragen offertes, vergelijken en gunningsadvies

Begeleiding werkzaamheden

– kwaliteit monitoren
– financiën bewaken
– planning bewaken
– oplevering

Verbouwingsadvies

U gaat verbouwen, maar kan die aanbouw wel?
Kan dit bouwmateriaal wel bij uw pand? En klopt die offerte van het bouwbedrijf? Wij adviseren u.

Servicewerkzaamheden

Goten schoonmaken

Het verwijderen van bladeren na de herfst, schoonmaken bij vervuiling of ontstoppen van dakgoten is niet onbelangrijk! Want een lekkage of overstroming ligt op de loer.

Reinigen kapzolder of torenspits

Met een stofzuiger maken wij de houtconstructies beter toegankelijk en zichtbaar.

Bespreking rapportage

U wilt werkzaamheden (laten) uitvoeren, maar weet niet waar u moet beginnen? Spreek dan de rapportage met de inspecteur door.

Inspecties op hoogte

Zijn niet alle onderdelen van uw pand voldoende te inspecteren in verband met de bereikbaarheid? Wij kunnen een inspectie op hoogte met een hoogwerker voor u verzorgen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze kantoormedewerkers. Zij helpen u graag met meer informatie en het afstemmen welk product het beste bij u past.

Contact

telefoon

Wij zijn telefonisch niet bereikbaar

e-mail

Pin It on Pinterest